ΠΡΟΦΙΛ

Καλωσήρθατε στην Eventpro μια «Βραβευμένη Boutique Dj εταιρία» που δημιουργήθηκε για να κάνει τη διαφορά.

Αν και μπορεί 20 χρόνια εμπειρίας να φαίνονται αρκετά, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με φρέσκιες ιδέες, ακολουθώντας τις καινούριες τάσεις της μουσικής.

Αλλάζουμε τα δεδομένα και διοργανώνουμε σύγχρονα events (γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, international weddings, live) που δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά.

Συνδυάζουμε εκτός από την πείρα μας, το ταλέντο μας, το πάθος μας για την μουσική, την τεχνογνωσία, την άμεση προσέγγιση του πελάτη, το άρτιο στήσιμο της εκδήλωσης σας.

Ο στόχος μας είναι δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις, κάνοντας τον γάμο σας ένα Υπέροχο Πάρτυ.

Οργανώνουμε βήμα προς βήμα μαζί σας την μουσική, λαμβάνοντας υπόψιν τις προτιμήσεις σας, για ένα Πάρτυ «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας.

Θεωρούμε τη μουσική το σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, γι’αυτό αναλαμβάνουμε μόνο τις εκδηλώσεις που μπορούμε να υποστηρίξουμε με κορυφαίους Dj. Παρ’ότι όλοι πιστεύουν ότι η μουσική είναι το «Α και το Ω» της εκδήλωσης, κλείνουν τον Dj τελευταίο. Κάντε τη διάφορα και κλείστε τον πρώτο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα πλεονεκτήματα που θα σας δώσει αυτή η απλή κίνηση. «Ξεκινήστε από τον Dj».

Ακολουθούμε πάντα την εξέλιξη της τεχνολογίας, για να έχουμε πάντα κορυφαίο ηχητικό και οπτικό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε την απ’ ευθείας επαφή με τους πελάτες και όχι μέσω συνεργασιών με χώρους, καθώς πιστεύουμε στην ελεύθερη επιλογή υπηρεσιών.

Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε και καλή περιήγηση στο site μας.

Wedding Events Dj

Άλκης Νίκου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

WEDDING
BAPTISM
LIVE
PARTY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ DJ

25 Οκτωβρίου, 2017|0 Comments

Διαφοροποιηθείτε από την συνήθη πρακτική, που λέει ότι κλείνουμε τον Dj τελευταίο και κλείστε τον πρώτο γιατί: - Αποτελεί τον Νο

ΦΘΗΝΟΣ ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ DJ?

9 Οκτωβρίου, 2017|0 Comments

Το δίλημμα των περισσοτέρων όσον αφορά την επιλογή Dj είναι το κόστος του. Το πραγματικό δίλημμα θα έπρεπε να είναι η

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Ζαλοκώστα 51, 15233 Χαλάνδρι,
    Αθήνα, Ελλάδα
  • +30 6944.474.309