Συμβουλές:

  1. Ναι στις λίστες τραγουδιών, αλλά μην το παρακάνετε. Οι λίστες σας να είναι ενδεικτικές, με αγαπημένα τραγούδια και καλλιτέχνες που θα δίνουν το στίγμα των προσωπικών σας προτιμήσεων. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στον dj.
  2. Μην φορτώνετε με άγχος τον dj επαναλαμβάνοντας σε κάθε ευκαιρία πόσο καλά θα πρέπει να πάει η βραδιά, πόσο θα πρέπει να χορέψουν οι καλεσμένοι, πόση ώρα θα πρέπει να διαρκέσει η δεξίωση κλπ. Η επιδίωξη είναι κοινή και αυτονόητη για τον σωστό επαγγελματία.
  3. Κανονίστε και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου μέχρι δύο μέρες πριν. Μια μέρα πριν το γάμο χαλαρώστε και αποφορτιστείτε από την ένταση των ημερών. Είναι σίγουρο ότι με αυτόν τον τρόπο θα χαρείτε στο έπακρο την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.
  4. Να είστε προσεκτικοί με το αλκοόλ. Είναι μια μέρα που θα θέλατε να θυμόσαστε καθαρά για το υπόλοιπο της ζωής σας, γι’ αυτό μην το παρακάνετε με το ποτό.
  5. Το νυφικό φόρεμα με την μεγάλη ουρά όσο εντυπωσιακό είναι για εσάς και τους καλεσμένους σας, τόσο άβολο είναι για την ώρα του χορού. Φροντίστε λοιπόν να έχετε έτοιμη μια εναλλακτική λύση για την ώρα του χορού, έτσι ώστε να μπορείτε να χορέψετε με την ψυχή σας.
  6. Τα καινούρια σας γαμήλια παπούτσια ή γόβες θα πρέπει να τα έχετε φορέσει τουλάχιστον μία φορά πριν τη μεγάλη μέρα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σας χτυπήσουν τα παπούτσια σας και να μην απολαύσετε τον χορό. Εναλλακτικά μπορείτε να έχετε μαζί σας και ένα δεύτερο ζευγάρι.
  7. Δώστε σημασία και αξία στους καλεσμένους σας. Σίγουρα είναι η δικιά σας μέρα, αλλά τι αξία θα είχε αν δεν την μοιραζόσασταν με τους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους? Δώστε σημασία στις μουσικές τους προτιμήσεις (θέλετε τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο χορό) και αν μπορείτε ευχαριστήστε τους για την παρουσία τους με ένα σύντομο λόγο (ειδικά αυτούς που ήρθαν από μακριά).
  8. Δημιουργήστε εκπληκτική ατμόσφαιρα με τη χρήση φωτιστικών τελευταίας τεχνολογίας. Φτιάξτε το «light show» που σας ταιριάζει εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Μέσα από άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν δώστε ένα elegant στυλ στο χώρο και απογειώστε το γάμο σας.
  9. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν μπορείτε να τους ικανοποιήσετε όλους. Σίγουρα θα υπάρξουν και κάποιοι δυσαρεστημένοι, αρκεί αυτοί να είναι η εξαίρεση.
  10. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Κακά τα ψέματα, εσείς κάνετε μια φορά γάμο στη ζωή σας, αυτοί κάθε βδομάδα. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Πιο σημαντικό είναι η επιλογή των καλύτερων επαγγελματιών του είδους, παρά η καθοδήγησή τους.

Να ζήσετε…
για περισσότερες συμβουλές επικοινωνήστε μαζί μας
See our wedding wire reviews